Huomenta taas tähän aamun, huolimatta siitä että äidillä hirveä päänsärky mutta kuiteskin ihan kiva herätä raikkaaseen aurinkoiseen aamuun, vaikka pikkumies nukkuikin viimeyön tosi huonosti herätti muutaman kerran, mutta pienenpienen aamulenkin jälkeen sai silmät auki.

Tänään pitäisi tehdä ompuista jotain, on puoli muovikassillista kotimaisia omppuja, pitäis imuroida, leikkiä pojan kanssa, levätä...väsyttää vaan muttei millään saa unen päästä kiinnii. Tässä tätä kirjoitellessa, koitan jotenkin saada tuota väsymystä aikaan, samoin poika, joka ei nyt millään taas suostu nukkumaan vaikka söi tuossa juuri tuhdin banaaniaamupalan. Toisaalta pojalla on ollut juuri aamupalan jälkeen tai ennen tapana tehdä aamukakka, ehkä se on vielä siellä tulossa ja se juuri valvottaa vaikka muuten olisi ihan väsynyt ja valmis nukkumaan.

Tänään varmaankin harjoitellaan taas tuota kävelyä tukikärryn kanssa ulkosalla, aina päivä kerrallaan vähäsen. Ja ihan kivasti ja reippaasti poika on kyllä kävelly, ei yhtään laita vastaan, päinvastoin haluaisi vaan enemmän ja enemmän kävellä :).

Jahas nyt taitaa olla vaipanvaihto ja pienet päiväunet, vaikka just vähän aikaa sitte vasta herättiin yöunilta :)