tänään käytiin Viltsun kanssa helsingissä, ajelimme junalla, bussilla ja ratikalla ;) nooh ei se mikää hupi reissu ollut, olimme näet vauvauinnin infotilaisuudessa kuulemassa lisätietoja tästä harrastuksesta. Emme suinkaan olleet ainoat äiti poika pari vaan oli siellä tupa täynnä muitakin vauvoja ja heidän äitejään ja isiään tai muita tuttavia, no tietenkin kun kyseessähän on vauvauinti :)

No kaikki meni ihan hyvin, luento mikä kesti tunnin verran, oli höpinää  missä kerrottiin tästä harrastuksesta ja pieni dvd filmin pätkä. Poika nukkui melkein puolet ajasta, mutta sitten heräsi kun muutkin pitivät mekkalaa ja vaati huutaen syliin, no tietenkin syliin otettiin ja rauhoittui kummasti. Siinä sitten ihmeteltiin kun oli niin paljon vauvoja sekä heidän lelujaan mitkä riippuivat vaunujensa tai kantovälineissä, se oli erittäin mielenkiintoista. Jopa esite lehtisen minkä jakoivat oli niin mielenkiiintoinen, että meinasi syödä sen.

Sen jälkeen taas kuljettiin bussilla ja junalla matkaten kohti kotia, sen verran väsynyttä poikaa että suihkun jälkeen heti nukahti. Noh huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet :)